İSTANBUL / PENDİK - Ahmet Kutsi Tecer İlkokulu

Nis

Kültürel mirasımızın tanıtılması, yeni ilgi alanları oluşturulması ,

çocukların eğlenmelerini sağlamak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla Minik Eller , Büyük Hayaller projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Ebru Sanatçısı Burcu Kansu ile çalışma yaptılar.Ayrıca Anasııf öğrencilerimiz çömlek etkinliği ile projeye katkıda bulunmuşlardır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı faaliyeti etkili bir şekilde gerçekleştirildi. Masal okumaları etkinlikleri, öğrencilerin hayal güçlerini geliştirmelerine, dil becerilerini öğrenmelerine ve değerler kazanmalarına yardımcı olmuştur. Öğrenciler etkinliklerde aktif olarak görev almıştır. Etkinlikler sonucunda öğrenciler okuduğunu anlama ve yorumlama becerilerinde gelişme kaydetmiştir

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayı çalışması "Dede Korkut Hikayeleri" anahtar kelimelerle hikaye yazma çalışmasında okulumuzda ilk üçe giren öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında okulumuz öğrencileri verilen anahtar kelimelerle özgün bir hikaye yazmaya çalıştılar.