İSTANBUL / PENDİK - Ahmet Kutsi Tecer İlkokulu

Ahmet Kutsi Tecer İlkokulu

ORTA MAH. 50.YIL CAD. AHMET KUTSI TECER ILKOKULU BLOK NO: 6 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna ve Mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanarak çağa ayak uydurmayı başarabilen, eğitim seviyesi yüksek, insani değerleri önemseyen, kendini her alanda yetiştirmiş bireylere sahip kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda, dünyanın aradığı barış ve huzur ortamını, geçmişte olduğu gibi gelecekte de sağlayacak olan güçlü Türkiye´nin var olması için; Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, vatanına, milletine, ailesine, yaşadığı çevreye karşı duyarlı; ileri görüşlü, değerlerine bağlı, dinamik, ahlaklı, cesur yürekler yetiştirmektir.
Ulaşım
PENDİK METRO DURAĞINA YÜRÜME MESAFESİNDE OLUP PENDİK KÖPRÜSÜNDEN GEÇEN BÜTÜN TOPLU ULAŞIM ARAÇLARIYLA ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.
Orta Mahalle 50.YIL CADDESİ NO:6 PENDİK